tisdag, april 26, 2016

Dag 2 - bula och de tre s:en


Precis när jag skulle kliva ur sängen i morse fick jag en förlängningsdosa i huvudet. Den låg på sänggaveln och trillade ner med en farlig fart när Jonas tog ur laddaren ur sin mobil.

Eftersom det var en olycka får jag inte bli arg för det inträffade, men det gjorde fruktansvärt ont. I typ hela huvudet. Inget gick dock sönder och skadan blev inte värre än en liten bula. Jag kunde utan fara för livet delta i morgonens tekniksimning i poolen.

Passet påminde om senast, vi fick testa olika saker för återföring, isättning och drag. Hur kändes det när vi gjorde fel? Hur kändes det när vi gjorde rätt? Det är så roligt att simma!


Sen var det frukost och efter det hann jag ligga en dryg timme och frysa vid poolen (det blev varmt lagom tills jag var tvungen att gå) innan det var dags för nästa simpass, tröskelintervaller, 10x200m plus jox.

Var inte jättepepp innan och rätt så inställd på att jag kanske inte skulle kunna simma så snabbt, men jag förvånade mig själv. De första fem sammansatta simmade jag på runt 3:33 och följande fem med paddlar och dolme på runt 3:15. Mycket väl godkänt.



Därefter hann jag faktisk ligga vid poolen igen, den här gången så länge att jag blev rastlös och gav upp. Gick till gymmet istället. Med tanke på hur mycket jag har planerat att simma här nere så känns det lite viktigt att faktiskt köra styrke- och rörlighetsövningar några gånger också, även om det bara blir en halvtimme som idag.

Mina planer för morgondagen:

13:00 Simning, distans

Inga kommentarer: