lördag, mars 24, 2012

Utomhusdag

Idag har vi varit ute hela dagen, hela högen.

Redan innan frukost åkte jag iväg ensam till skogen och la varsitt spår åt hundarna. Sen gick vi på morgonpromp en och en och tog spåren. Reka fick ca 250 meter med två pinnar. Hon gick väldigt bra, stannade bara upp ett par gånger, men missade första pinnen. Sen satt vi en stund i solen vid golfbanan och Reka skötte sig fantastiskt! Hon är så duktig och okomplicerad bland folk, hundar och fä.

Elsas spår var ca 700 meter (fast RunKeeper sa 1100 m men det tror jag inte på) med vinklar, lite tokigheter och tre pinnar. Hon gick fort men bra och missade första pinnen.

Sen var det dags för lunch och en kort liten middagslur innan vi bar ut trädgårdsmöblerna och njöt av en utomhusfikapremiär med Mikke & Greta i solen på baksidan. Riktigt skönt!

Slutligen drog Jontan igång "laga-Peddans-bakvindrutetorkareprojektet" vilket precis har avslutats framgångsrikt. Han kan allt, min prins!

Är nu i valet och kvalet mellan att ladda seriöst inför Premiärmilen imorgon (dvs utan alkohol) eller att ta ett glas rött och sjunka ner i soffan. Känner mig härligt utomhusmosig och kinderna hettar av dagens soldos. Underbara vår!

Inga kommentarer: