söndag, november 09, 2014

Årets pappa 2014

Till att börja med så vill jag rikta ett stort tack till juryn i tävlingen Årets Pappa, som år efter år väljer att ha mig som exklusiv samarbetspartner för att meddela resultatet i denna extremt viktiga tävling.

För viktig är den. Utan våra pappor skulle vi inte finnas, så ta nu ett djupt andetag och reflektera lite över detta innan vi går vidare.

Sedan tar vi alla varandras händer, sluter våra ögon och försöker hitta våra hjärtslag. Har alla gjort det? Då tar vi tillsammans kraft och utbrister:

-"TACK PAPPA! För allt."

När det är gjort kan ni lämna över strumpor, slipsar, skruvmejlsar eller vad annat era små papsingar får av er i present.

De flesta papporna är förmodligen vinnare på ett eller annat sätt, men när det kommer till tävlingen Årets Pappa 2014, så finns bara en vinnare, utsedd av den respektabla och mycket hemliga juryn.

Motivering:

"Vinnaren i årets tävling har gjort något spektakulärt. Han har genomfört en utmaning större än något annat han gjort i sitt liv, utom möjligen att uppfostra vad som kom att bli två ytterst respektabla barn. Genom utmaningen har han visat nya sidor av sig själv och samtidigt har han både inspirerat och kommit närmare sina barn. Men han är inte nöjd där. Han vill göra ett avtryck som syns. Han vill hjälpa föräldrar med cancersjuka barn att få uppleva det han själv nu upplever med sina barn. Han vill rädda världen. Om alla andra pappor var som Årets Pappa 2014 skulle vi vara ett steg närmare."

Årets pappa 2014: Pappa Göran


Trumpeter och fyrverkerier!

Det är makalöst men Pappa Göran tar hem segern för nionde året i rad!!! Gör han det även nästa år kan han vinna den mycket prestigefyllda internationella titeln Daddy of the Decade. Det blir ett spännande 2015 och jag kommer personligen följa tävlingen, som startar redan imorgon, med stort intresse.

Tidigare års vinnare kan du läsa om här:

2006: Pappa Göran
2007: Pappa Göran
2008: Pappa Göran
2009: Pappa Göran
2010: Pappa Göran
2011: Pappa Göran
2012: Pappa Göran
2013: Pappa Göran

Inga kommentarer: