torsdag, mars 24, 2016

Alla coola katter sträcker tassen säger... MJAU





Jag var tvungen att ha många bilder i bloggen idag. Bilder som visar två coola pumor, tusen solkatter, glädje, fokus, dagens simpass och en härligt energisk simkompis.

Idag gjorde jag bra ifrån mig. Inte för att jag simmade snabbt utan för att jag simmade glatt. Att kroppen var lite trött och seg märkte jag på insimmet. Ändå tycker jag att jag lyckades peta upp farten duktigt under de snabba 25:orna och jag hade en fantastisk inställning (som om man nu skulle kunna ha annat under rådande, ovan nämnda, omständigheter) hela tiden.

Jag upplevde höstens fartträning som riktigt jobbig, både mentalt och fysiskt. Knäckande. Därför har jag känt mig lite orolig för hur det ska gå den här gången, nu när det kommer in serier i högre tempo i träningen igen.

Men jag tycker simfröken har lyckats väldigt bra med upplägget i de här första passen. Känns som att han har smugit in fart 4 på ett sätt som gör att det känns hanterbart och får mig att bli väl till mods. Ingen klump i magen.

Bygga självförtroende för fart 4 är vad jag behöver och det fick jag göra idag.

Imorgon blir det ett nytt försök. Passet ser jobbigt, men också överkomligt, ut. Sista simpasset innan viloveckan. Behöver vilan nu. Förhoppningsvis gör den underverk.

Inga kommentarer: