fredag, mars 25, 2016

Dubbla fartpass och våfflor


Igår sprang jag intervaller inspirerade av torsdagsmorgonens simpass. Tre minuter i typ tröskelfart med två minuter joggvila följt av två lite snabbare intervaller på en minut med lika lång gåvila emellan. Detta gjorde jag tre gånger. I solsken. Med jättekalla händer.

Sprang bra och kände mig stark. Dessutom var kombon mellan långa och korta intervaller, jogg- och gåvila riktigt grym.


Imorse gick jag upp svintidigt och drog till Vilundabadet. Det annars så tanttäta duschrummet ekade tomt och jag behövde bara dela de åtta banorna med en annan person.

Också dagens simpass, tema fart, var riktigt bra upplagt. Det bestod i stort sett bara av 25:or som byggdes upp från fart 2 till fart 5 med ökad vila. Kände hela tiden att jag hade kontroll och det var roligt varje gång jag fick höja farten. Dessutom gjorde jag det bra. Boost för självförtroendet och en perfekt avslutning innan återhämtningsveckan.


Det firades förstås med våffla. Påsken är en högst märklig företeelse med alla fjädrar, ägg och harar, men våffeldagen är helt rimlig tycker jag. Åtminstone så länge man inte känner att man måste begränsa sitt intag till just denna dag.

Inga kommentarer: