onsdag, maj 10, 2006

Allt på topp

Trött imorse. Känns som om jag aldrig får sova ut nu för tiden. Promenerade till skolan som vanligt, men idag iklädd skorna jag köpte i Bryssel. De med klack. Mina fötter lever faktiskt fortfarande, alltså var skorna ett bra köp. Men imorron blir det garanterat gympadojs.
Åt lunch i solen på borggården med Martin, Henrik och Erik. Det var fett soft. Avslutade med en yoghurtglass på 7-eleven. Glass rimmar inte så bra med mitt nya liv, men yoghurtglassen är iaf inte såå onyttig. Med tanke på att jag promenerar minst en timme om dagen minst fem dagar i veckan, förutom övrig träning, så tycker jag nog att jag kunde få unna mig det. Men det är ändå skönt att jag har en så bra förklaring till varför jag "fick" köpa en glass...
Jobbade med exjobbsrapporten på förmiddagen. Sen kom jag på att jag lovat att skicka lite statistik över min analys till mina handledare och blev tokstressad över det. I början kändes dagarna på exjobbet så långa och nu känns de så korta. Och analyserna är skitsvåra!! Fan! Hur ska jag hinna allt?
Hur som helst så ska jag iaf träffa Anders nu, som ska försöka hjälpa mig att kolla om det är fel på min dator eller på min internetanslutning hemma. Heja honom!!

Inga kommentarer: