torsdag, maj 25, 2006

Kultur och Plantage

Igår kväll var jag på teater med min mor. Jag ingår i hennes kulturprojekt, vilket innebär att jag titt som tätt får följa med på teater. Projektet går lysande och resultaten väntar inte på sig. Jag tycker det är skitkul! De två senast teaterbesöken har vi sett pjäser av Birgitta Egerbladh. "Köra och Vända om, eller dit jag längtar så", och igår "Tjechovträdgården". Kan verkligen rekommendera båda två. Det är nästan så att jag till och med skulle kunna tänka mig att tvinga folk att se dem.

Idag har jag jobbat på planty-planty, för förhoppningsvis sista gången någonsin. Jag skrev ju tidigare om att folk i allmänhet är idioter. Idag bevisades det ytterligare. En kund, en kvinna i yngre medelåldern, frågade mig på fullaste allvar i lätt irriterad ton: "Hur har ni tänkt att man ska få med sig alla saker hem då?". Hon hade tre kassar. Vad fan svarar man på det? (Jag föreslog att hon skulle bära hem det, men det kanske var dumt.)

I övrigt råder full panik. Hur ska jag hinna med allt? Rapportens resultatdel, som knappt är påbörjad, ska mailas till handledarna imorgon kväll, jag borde köpa en kofta att ha på bröllopet samt gå på systemet, göra två annonser åt Sällsis och skriva klart hela rapporten tills på tisdag.

Dagens ord: "Kaos! På riktigt." - Sofia

Inga kommentarer: