lördag, maj 31, 2014

Följ mig under loppet och håll tummarna!


Det drar ihop sig! En och en halv timme till start och jag börjar känna mig en smula nervös.

Jag hoppas många är ute och hejar på mig längs banan. Hur jag är klädd ser du ovan, liksom de tider jag siktar på att hålla. ASICS Stockholm Marathon startar klockan 12.00. Jag startar 12:10 i startgrupp G.

Du kan också följa mig och andra löpare genom Stockholm Marathons resultatservice där du:

• får resultat och mellantider live för alla löpare.
• kan följa var en eller flera löpare befinner sig på loppets bankarta.

Gör så här:

1) Gå in på resultatsidan genom att klicka här.
2) Sök den löpare du vill följa under rubriken ”sök” längst uppe till vänster. Du kan söka på startnummer eller namn. Mitt startnummer är 16804. Klicka sedan i den grå rutan Sök>>
3) Då kommer löparens namn och startnummer upp under rubriken Mina Favoriter. Klickar du på löparens namn visas mellantiderna var femte kilometer.
4) Klicka på den gröna ikonen längst till höger på raden för löparens namn. Då kommer löparen upp på kartan över banan. Du kan sedan följa löparen runt hela banan från och med det att han/hon passerat 5 km.

Du kan ladda upp mer än en löpare under Mina Favoriter och Karta.

Observera att startfältet i ASICS Stockholm Marathon är uppdelat i två grupper. Grupp ett startar kl 12.00. Grupp två, som är löpare med startnummer 10 001 och högre.

Beställ SMS-resultat
• Du som vill följa en löpare och få rapporter längs banan, gör så här: Skicka SMS till nummer 72700 med koden SM mellanslag löparens startnummer.

Nu kör vi.

Inga kommentarer: