fredag, maj 02, 2014

När allt klaffar

Igår hade jag en riktigt bra dag. Först den lyckade agilitytävlingen på förmiddagen. Den har jag ju redan berättat om. På eftermiddagen sprang jag en sväng runt Ekebysjön för att känna på kroppen och besluta om jag var frisk och kry, redo att springa Lidingö Halvultra 26k på lördag.

Det var jag. Löpningen kändes riktigt, riktigt bra. Och jag sprang ovanligt fort för att vara mig och för att inte ens försöka springa fort. Grymt. Avslutade med ett yogapass där jag kände mig som en gummimänniska. Älskar känslan när allt bara stämmer!

I morse körde jag döds-intervall-jävla-simpasset för tredje gången. Jag är imponerad av mig själv som lyckades tänka bort alla tidigare pass (och eventuella misslyckanden då) och gå dit och bara köra. Med världens bästa "den här gången fixar jag det"-inställning! Och jag gjorde faktiskt bättre ifrån mig än tidigare. Kanske inte perfekt, men mycket bättre. Hade det jobbigt i mitten men slutade på topp. Sista fyra intervallerna var snabbast och jämnast. Yay för mig!

Inga kommentarer: