lördag, maj 10, 2014

Uppdaterade sommarplaner med mer swimrun


Vi har tagit ett beslut. Vi har ändrat oss. Jag och Lindad avstår AIM Challenge i Lindvallen i augusti till förmån för Ångaloppet. (Det är därifrån bilden ovan kommer, tagen av Nadja Odenhage förra året.)

Ångaloppet ligger oss väldigt varmt om hjärtat och jag har mer och mer känt att det var ett felaktigt val att avstå det till förmån för AIM. Att ändra planerna känns helrätt och jag blir lycklig i hela kroppen av tanken på att återvända till Ånga i början av augusti. Vi kommer förhoppningsvis även att göra en repris av fantastiska Hofors Adventure Race den 17 augusti.

Förutom dessa två lopp har jag sedan tidigare Amfibiemannen att se fram emot i juli. Dessutom har jag och lagkamrat Lim även anmält oss till Arlanda Aquathlon som går veckan före. Det blir lite av ett genrep.

Två veckor innan Amfibiemannen går ett lopp som heter Stockholm Royal Park Aquathlon som jag också planerar att köra. Måste bara bestämma om jag ska simma 1 km eller 2 km. Vet innerst inne att jag kanske borde välja 2 km men är inte säker på att jag vågar. Det känns jättelångt. Och jag kommer förmodligen komma sist. Och frågan är om mitt självförtroende behöver det två veckor innan Amfibiemannen?

Inga kommentarer: