torsdag, maj 01, 2014

Lyckad come back!


Idag har jag och Reka gjort come back i agility på SBK Stockholmsavdelningens inofficiella tävling "Klasskampen". Jag är så jäkla nöjd med vår insats!

Första klassen, agilityklassen som dagen till ära kallades "Överklassen", vann vi. Fick (ganska förväntade) fem fel på slalom men i övrigt gick det jättebra. Och vem vill ändå nolla en inofficiell tävling där man ändå inte får några efterlängtade uppflyttningspinnar.

Andra loppet, en hoppklass döpt till "Medelklassen" gick nästan ännu bättre än det första loppet. Tyvärr diskade vi oss. Skillnaden mellan fiasko och succé är ibland hårfin. Vi gjorde nästan allting rätt men på ett ställe drog hon på en tunnel istället för att svänga med mig och diskningen var ett faktum. Tror anledningen var att jag dels missbedömt hur lockande tunneln såg ut och dels att jag var så fokuserad på att hinna fram i tid att jag glömde vara tydlig med vart vi skulle sedan. Före och efter fadäsen gick det dock jättebra. Min duktiga, duktiga hund!

Nästa helg tävlar vi på Stockholm Södra, helgen efter det i Tierp och på Kristihim i Märsta. Ser verkligen fram emot det!

Inga kommentarer: