lördag, juli 04, 2015

Solsken, vatten och avkoppling




Jag kände mig som en ungdom igår. Klockan 10 träffade jag Theresia vid Huvudstabadet, som redan då myllrade av folk! Vi började med att simma ett pass på 2000 meter. Teknik, några fartökningar, benspark och sånt. I början var det två snabbanor och gott om plats, men sedan utvidgades lekhörnan på bekostnad av ena banan, och då blev det trängre.

En bröstsimmare, Herr Plask och två ordinära frisimmare, förutom delfinerna Theresia och Sofia, gjorde det ganska svårmanövrerat, men vi tråcklade oss fram så gott vi kunde. Att simma utan våtdräkt känns så fruktansvärt segt, och självförtroendet sjönk som en sten. Men så är det. Det är bara att gilla läget och träna vidare.

Efter passet kom det ungdomliga i det hela. Vi hängde kvar vid bassängen och solade, snackade skit, käkade glass och njöt av det helt fantastiska vädret. Så väldigt superhärligt!!!

Har fortsatt på "glida runt och mysa"-temat efter det också, och hållit mig nära vatten och make med hund. Har glatt mig åt alla vänner som gjort jättefina prestationer i Vansbro idag, och blivit så inspirerad att jag nästan bestämt mig för att simma själv nästa år.

Och jag börjar bli så peppad inför Engadin att det är helt vilt. Längtar!

Inga kommentarer: