torsdag, juli 30, 2015

Det blev fel från början




Jag längtar hem.

Jag älskar Gotland, det gör jag, men den här gången är det som att vi kommit på fel fot med varandra. Det har känts stressigt.

Mitt jobb har väldigt många fördelar, men då och då innebär det också att jag behöver jobba på kvällar, helger eller "semestrar". Trots att jag har kompetent personal på kontoret så finns det saker bara jag kan göra. (Och ibland okynnesgår jag igenom mejlen för att inte drunkna när jag är tillbaka.) Så blev det på den här semestern, och även om jag brukar vara bra på att stänga av jobbet så har jag inte lyckats helt den här gången.

Det har dessutom varit en lite socialt krävande vistelse, speciellt på mornarna, då jag helst brukar se till att få lite tid för mig själv och starta upp systemet för dagen. Men det funkar inte riktigt här.

Mest av allt saknar jag nog egen tid. Jag behöver mina och Rekas skogspromenader för att sortera tankarna och lägga dem i rätt mapp. Det blir för mycket annars.

Men allt har förstås inte varit dåligt, långt ifrån. Igår hängde vi till exempel med Bella, Mike och Emilia, vilket var toppen! Och idag åt vi middag på Lilla Bjers. Sjukt bra middag, som alltid! Enda plumpen i protokollet är deras utbud av alkoholfri dryck. Eftersom allt ska vara ekologiskt kan man inte få sig en vanlig Coca Cola eller alkoholfri öl, och det saknar jag. Idag drack jag jordgubbssaft. Väldigt god jordgubbssaft. Men ändå.

Inga kommentarer: