fredag, februari 26, 2016

Där fick 400-ingen så den teg


Jag kirrade hem ett nytt rekord på 400 meter under dagens PT-pass med super-Hasse idag. Japp! Storstilat!

Sänkte mitt tidigare personbästa, som är blott några veckor gammalt, med 27 sekunder ner till 6:46 (1:41:5/100m). Ska man göra det kan man lika gärna göra det ordentligt, eller hur? Ingen poäng med att vara blygsam.

Simmade även 400 meter med paddlar och dolme, vilket gick på 6:07 (1:31:7/100m). Om jag inte hade somnat till under andra hundringen hade jag kanske kunnat peta ner den under 6 minuter, men nu får jag se det som att jag har något att jobba mot istället.

Passet avslutades med att Simfröken också hoppade i vattnet och visade några övningar ryggsimsteknik. Att göra saker på rygg istället för på mage är sjukt svårt och min hjärna tenderar att helt stänga av när jag försöker. Jag blir blockerad av minsta lilla förändring jag försöker mig på.

Men det var jäkligt kul och trots att Hasse bara visade ett par övningar så var det, liksom att få feedback på vad jag gör rätt och fel, väldigt givande. Nu har jag några saker att lattja vidare med.

Mina motståndare i SM i 28 meter medley bör faktiskt bäva efter denna specialtoppning. Nu behärskar jag alla simsätt i princip... host... perfekt. Jag har guldmedaljen som i en liten ask.

Inga kommentarer: