måndag, februari 29, 2016

Det är komplicerat






Jag önskar att jag tyckte skidåkning var roligare. För några år sedan kunde jag, precis som Jontan, Roger och Lim gör nu, ivrigt kasta mig upp i liften för att få åka igen. Och igen. Och igen... Men nu. Inte.

Idag åkte jag en timme. Det spöregnade i byn på morgonen, sikten i backen var noll och det var gropigt redan från start. Vissa partier var fina och en kort stund tyckte jag det var lite härligt, det gjorde jag, men det gick snabbt över. Efter förmiddagsfikat valde jag att lämna expeditionen.

Under eftermiddagen sprack himlen upp och det blev bättre väder, så jag och pappan knatade upp i backen och åt lunch med tidigare nämnda entusiaster. Sedan satt vi kvar och fikade. Jag har hittills på resan druckit fem heisse choko mit sahne. Ätit en apfelstrudel.

Imorgon provar jag att inte åka alls. Jag tror att det kommer gå alldeles utmärkt bra. Planen är frukost med de andra, sedan lite styrke- och rörlighetsträning på hotellet och därefter en löptur upp till Bad Gastein och tillbaka. Längtar lite. Tror det kommer bli en riktigt bra dag!

PS. Trots usla vändningar har jag gått vidare till semifinal i SM i 28 meter medley!! Tjoohoo!

Inga kommentarer: