fredag, juni 26, 2015

Kursavslutning


Mu.

Igår var sista tillfället på simskolan med Medley i Huvudstabadet. Fem veckor, tio tillfällen, med Henke, Philip och alla snälla simkompisar. Allting har en ände och korven den har två. Jag kommer sakna träningen.

Passen vi har kört i bassängen har varit väldigt givande. Omväxlande, utmanande och roliga. Tycker att jag har utvecklats under dessa blygsamma fem veckor.

Passen vi simmat i öppet vatten har däremot inte varit lika givande för just mig. Jag simmar ute i parti och minut på egen hand ändå och har egentligen inget behov av att betala pengar för att göra exakt samma sak. Men det har varit roligt och vi har haft bra stämning så det känns okej i alla fall.

Utvecklingspotentialen för kursen ligger, som jag ser det, i den personliga feedbacken. Hit me, det är liksom därför jag är där! Positiv feedback är härligt men jag tar mer än gärna emot information om saker jag kan förbättra också. Jag kommer ifrågasätta, kanske säga emot, kanske förneka men det är mitt sätt att processa vad som sägs. Jag tar till mig allting!

För mig handlar det om att bli sedd. Att veta att jag har en simfröken som bryr sig om vad jag gör och håller ögonen på mig så att jag inte maskar. Att ge mig kritik är inget att be om ursäkt för, hellre det än att inte säga något alls!

Petitesser, förvisso. Jag kommer verkligen sakna simskolan, och gemenskapen i den, även om det känns lite skönt att inte behöva komma hem sent och vara helt speedad två kvällar i veckan.

Inga kommentarer: