onsdag, september 17, 2014

Armhävningstisdag


Ja, fast idag är det ju onsdag har det visat sig, men det blev ändå armhävningstisdag eftersom jag trodde det var tisdag. Är inte alls lika stark som jag var när vi slutade med armhävningstisdag- och torsdagarna i våras, men nu har vi i alla fall börjat om. Idag gjorde jag 9 st kl. 10, 12, 13 och 15. Det är 36 fler än noll, så lite starkare borde jag bli.

Trots att det är tisdag (!) och har varit det hela dagen, så var idag första dagen med återupprättande av onsdagslunchträning (!). Fram till i våras körde vi alltid lunch-TRX i gymmet med PT-Tommy på onsdagarna, men när han slutade så var det tyvärr även slut med det passet. När jag satt och klurade på min träningsplan hemma tidigare, och försökte få in alldeles för många olika träningspass på alldeles för lite tid, så kom jag på att lunchen är en outnyttjad spot, och återinförde då lunchträningen på onsdagar. Löpning är planen, kanske någon kortare snabbdistans eller backar. Vi får se, det kan få variera lite.

Idag blev det 5 km i för högt tempo. Benen var riktigt pigga, även om fötterna kändes klumpiga och kroppen kändes dallrig (tacka vet jag 2XU-tights som håller fläsket på plats), men flåset räckte inte till för den fart benen ville springa i. Så det var svinigt. Fast lite härligt också. Men jag måste sluta springa helt okontrollerat och börja styra tempot, lite som jag gör i simningen. Det blir ingen ordning annars.

Inga kommentarer: