onsdag, september 03, 2014

Supersommaren 2014

JUNI
Jag väljer att börja SUPERSOMMAREN i juni, men även maj bjöd på massor av fina upplevelser, som ett fantastiskt Lidingö Ultra 26k, årets första utomhussimning i Rösjön, agilityvinst med Reka, simrekord, bra tid på Milspåret och fysisk toppform. I juni hände sedan inte så mycket mer än Stockholm Marathon.


Stockholm Marathon - personbästa med 4:28:37.

JULI
I juli började min "tävlingssäsong" och från andra helgen där har jag, med två undantag, kört någon typ av lopp varje helg. Och det har gått så otroligt bra för mig. Jag har haft medvind från början till slut. Visst har jag väl fått ett och annat blåmärke på vägen, men inget allvarligare än så. Skön känsla!


Stockholm Royal Park Aquathlon - tredjeplats bland damerna på 1 km simning och 7 km löpning.


Try Triathlon vid Sjöhistoriska. Nytt PB och därefter fortsatt bra tider.


Arlanda Aquathlon med Lim. Tredjeplats bland damerna.


Amfibiemannen med Lim. Ett jävligt bra lopp.

AUGUSTI
Måste börja nämna att jag i augusti, närmare bestämt för lite drygt en vecka sedan, skrev min avslutande tenta i Nederländska och därmed tog de sista poäng jag behöver för att skrapa ihop till min civilingenjörsexamen på KTH. I augusti låg också två av sommaren stora höjdpunkter - Ångaloppet och Hofors Adventure Race.


Ångaloppet med Lindad. Grymt lopp och en slipning av vår tidigare bästa tid med 6 minuter.


Hofors Adventure Race med Lindad. Trots att vi fick bryta var det ett fantastiskt äventyr!


World Triathlon Stockholm. Min första triathlontävling och en tredjeplats i supersprint damer.

Förutom alla dessa fantastiska tävlingar så har sommaren bjudit på massor av simning, MTB-cykling, löpning, landsvägscykling och swimrun. Jag ser de senaste månaderna som ett färgsprakande fyrverkeri av häftiga och utmanande upplevelser som tagit mig både ett och två steg utanför komfortzonen. Känner mig som en ny människa, och jag är superstolt över mina prestationer!!!

Det här ska jag leva på hela vintern.

Inga kommentarer: