måndag, november 16, 2015

Badkalas




Förra veckan framkom det att Kajsa fyller år just idag (wohoo, grattis!) och att hon därför skulle ha med sig kakor till simskolan ikväll.

Peppen under veckan har vuxit sig enorm! Johannes la upp en timer på The Internetz med nedräkning och förväntningarna på bakverken var skyhöga!

Jag tror förvarningen om Kajsas kakor var anledningen till att vi ikväll var full styrka i bassängen, 15 personer. Det är högst ovanligt. Till och med en kille från Tyresös träningsgrupp hade tagit sig till Vasalund. Ett riktigt badkalas.

Men innan vi fick fika var vi tvungna att simma lite. Ett hopp, skutt- och lajbanspass som kallades styrketräning i vattnet. Vi fick leka armhävningar, häva oss upp på kanten, hoppa längdhopp ner i vattnet, köra tvåmannakamper (!) och bensparka. Bland annat. Och simma lite. Jag fuskade säkert för jag tyckte inte det var så jobbigt, men det var väldigt roligt och annorlunda. Uppfriskande!

Sen fick vi äntligen äta Kajsas supergoda kakor! Hurra! Kände mig väldigt glad och lite spralligt uppspelt när jag åkte hem.

Mysmåndag!!!

Inga kommentarer: