tisdag, mars 03, 2015

Dömt att misslyckas



Igår morse när jag vaknade var det kaos och kris och jag var jättesjuk.

I morse när jag vaknade var jag plötsligt jättefrisk och jag har inte behövt använda några kemiska bekämpningsmedel på hela dagen för att förbättra min hälsa.

Ett högst märkligt sjukdomsförlopp.

Så ikväll fick jag ÄNTLIGEN simma! Hade stora förväntningar på hur snabb, smidig och snygg jag skulle vara i bassängen idag, men inget av det hände. Fiasko. Det var bara segt och jag blev lite besviken av det. Ja.

Om inte för något annat så förtjänar jag i alla fall en guldstjärna för att jag höll mig till planen och körde huvudserien på bana 1, vilket innebar 4x(2x25 max + 100 löst) istället för 4x(50 max + 200 löst). Hade som sagt dålig sprutt idag men med så höga förväntningar som jag hade innan så var det nästan dömt att misslyckas oavsett.

Och ännu en gång kände jag mig lite ledsen när jag åkte hem. Varför? Jag fattar inte? Jag tycker det är så himla roligt när jag är där, med simkompisar, gemenskap och (i alla fall de två senaste gångerna) utmanande pass. Är det bara det faktum att kvällen är slut som gör mig nedstämd? Så skulle det kunna vara. Tur i så fall att det är tisdag förhållandevis ofta.

Nu är jag dessutom hungrig. Vill ha mozzarella och bacon.

Ps. Personen till höger på bilden ovan har inget med inlägget att göra. Men du kan läsa hennes blogg här.

Inga kommentarer: