tisdag, mars 31, 2015

Blött i Ursvik

Jag älskar att ha en plan för träningen. Igår kväll när jag gick och la mig, vilket skedde i någon form av lyckorus över hur knasbra jag varit under dagen, så hade jag inte en aning om vad som skulle hända under morgondagen.

Min sista tanke innan allt blev svart var - tisdag löpning gröna spåret Ursvik 10 km - godnatt.

När jag vaknade behövde jag inte tänka. Bara klä på mig rätt kläder, äta gröt och dra. Fast det här med rätt kläder kan diskuteras. I alla fall om vi anser att skorna hör dit. Det var väldigt lerigt och väldigt blött i spåret och jag fick se mig slagen av naturen på samma ställe som vanligt. Mitt enda alternativ var att vada genom den enorma plaskpölen. Ja, det var väldigt blött och jag hade hellre haft ett par tunna inov-8 på mig än heldämpade, tjocka asics. Det blev lite tyngre efter det.

Känslan var ändå ganska allright. Hade knappt ont i ryggen och jag försökte hålla pulsen låg. Tror snittet blev 156 slag eller så. Pulskurvan i Funbeat verkar dock helt uppfuckad så kanske är det något fel på klockan i alla fall?

Med tanke på hur mycket elektronisk utrustning som förlorat livsgnistan i vårt hem på sista tiden så misstänker jag att något övernaturligt ligger bakom. Eller sabotage.

Inga kommentarer: