tisdag, september 08, 2015

2-1 till mig


Jag gjorde två bra saker, och en mindre bra sak idag. Nu snackar vi rent privat alltså. På jobbet var jag förstås lysande hela tiden.

Imorse hade jag bestämt mig för att åka och styrketräna, men när klockan ringde så... mjaa... asså... du vet hur det kan vara. Tänkte att jag lika gärna kunde köra igenom axlar och bål hemma, istället för i gymmet. Men nej. Inte göra så!

Jag ändrade mig och åkte dit. Blev ett skitbra och roligt pass. 1-0.

På kvällen skulle jag åka och provträna med Team Nordic Trail i Edsberg. Jag har tänkt börja springa med dem regelbundet men vill prova en gång först och se hur det är. Men det har liksom aldrig blivit av. Ikväll skulle jag dit. Hade bestämt mig.

Ändå så fegade jag ur. Jag ser ner på människor som gör precis så som jag gjorde. Jag ser ner på mig själv. Men mitt självförtroende i löpningen är så lågt och jag ville inte gå dit själv, utan tryggheten av en vän. Det kändes bara jobbigt, inte kul, så efter mycket velande bestämde jag mig för att avstå. Dessutom var jag trött och fullständigt osugen på att springa. 1-1.

Att helt låta bli löpning och sitta hemma och slöa istället var dock inte ett alternativ med Koster Swimrun coming up så jag hoppade i springkläderna. Inte ens när jag stod ombytt i hallen, redo att gå, hade jag någon plan för rundan. I sista sekunden bestämde jag mig för en kort snabbdistans.

Jag var så jävla grym. Det gick som på räls! Starkt och stabilt. 2-1.

Inga kommentarer: