lördag, maj 30, 2015

En klump i magen


Idag var som igår, fast tvärtom. Simning och löpning.

Träffade fyra tappra medmänniskor - Theresia, Malin, Mårten och Björn - på bryggan vid Hornsbergs strand redan kl. 9 i morse för en simtur i Karlbergs kanal. Termometern visade 11 grader och när jag hoppade i var jag glatt överraskad över hur varmt det kändes. Ja, i alla fall tills jag kom på att jag idag hade på mig min nya, fina, oklippta, swimrundräkt från Head. Ingen bar hud på knän och armar alltså.

Som vanligt tog det ungefär en minut innan det var okej att trycka ner fejan under vattnet. Precis som senast så simmade vi ungefär en kilometer och var i vattnet knappt en halvtimme. Swimrundräkten funkade väldigt bra och jag tycker den sitter lite bättre än den förra modellen.

Åkte hem, bytte om och drog direkt ut på ett långpass. Lyckades hålla tempot jämnt och lugnt, och kroppen kändes fin bortsett från fötterna. Nästa gång dränker jag dem i vaselin. Jag pallar inte det här med blåsor.

Sprang ungefär samtidigt som starten till Stockholm Marathon gick. Jag vet att det var rätt beslut att inte ställa upp, men jag har ändå känt mig fruktansvärt ledsen idag över att inte få visa hur tapper jag är med min cape och mitt svärd. Haft en klump i magen hela dagen, som inte ens simningen kunde rå på.

Oavsett vilken form jag är i så är maran slitsam, men endorfinkicken efteråt är enorm. Det är nog den jag saknar... känslan när man tar emot sin finishertischa, gratulerar sina kompisar på Östermalms IP och äter upp allt i gottepåsen. Känslan av att ha åstadkommit något stort.

Grattis till alla som tog sig i mål i dag! Njut av er fantastiska prestation!

Inga kommentarer: