onsdag, april 19, 2006

Aktiv

Kuckeliku kl. 06:00.

Trött som ett as, men jag petade i mig lite frukost och gick ut och sprang mina intervaller. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen över resultatet. Sprang 900 m på ganska exakt 5 minuter. Bättre än jag trodde, men långt ifrån tillräckligt bra. Hoppas 6 veckor räcker för att förbättra det resultatet. En sak är iaf säker. Intervaller är inte någon picknick med avspänd trevlig jogging i skogen. Snarare mycket ansträngande jävla träning. Vad hände med löparglädjen?

Efter morgonpasset åkte jag till LUI och provsmakade cottage cheese. Alla prover var äckliga utom ett.

Har ägnat större delen av dagen åt att dela ut och få in enkäter. Känns lovande. Gick en promenad efter lunch och mötte Mummy som fick med sig ett gäng enkäter till jobbet. Verkar som att jag kommer kunna förlägga en del av studien där, och på så vis få ihop de urvalsgrupper som jag annars skulle ha svårt att fylla. Det är verkligen toppen! I bästa fall saknas det bara tre personer just nu!

Var även förbi SSSB och visade att jag tagit poäng under hösten, så nu får jag bo kvar också. Livet leker!

På eftermiddagen träffade jag Henrik en sväng och fick hans synpunkter på några detaljer i exjobbet. Det var bra. Han är verkligen en solstråle! Jag blir alldeles glad och varm när han är på sånt humör. Tyvärr håller inte känslan i sig så länge. Men mer om det när del 3 i min följetong släpps. Spänningen är oliiidlig.

Åt indiskt till middag med Magnus Hult och Karin. Chicken Tikka Sizlar. Det var gott. Sen gick vi på systerObror och kollade på Stand-up. Tobias Persson och Henrik Elmér var roliga. Fick promenera hem därifrån sen eftersom jag inte har något SL-kort längre. Kände mig lite för snål för att åka på remsa. Har kutat runt som en dåre hela dagen känns det som, så jag kommer nog att sova gott i natt iaf.

Dagens ord: "Verkliga svårigheter kan man övervinna, endast de inbillade är oövervinneliga." - Gerd Vespermann

Inga kommentarer: