måndag, april 24, 2006

Var tog dagen vägen?

Läskigt vad tiden går fort när man har mycket att göra!

Gick upp ganska tidigt och gjorde exjobbsstuff fram till lunch. Sen var det dags för intervallträning. Kunde omöjligen haft mindre lust att ge mig ut och springa. Kände mig trött och seg och ville egentligen bara sova, men inga ursäkter är goda nog. När jag väl kom ut kändes det som om jag stod still när jag sprang, men i själva verket gick det nog snabbast hittills. Det är sjukt. Och om jag var trött innan så var det inget mot hur det var efteråt.

Var iaf tvungen att jobba vidare med exjobbet, och sen gick jag till skolan för att fixa lite grejer på STFI också. Har stött på problem med en av skrivarna jag har tänkt använda. Av någon anledning så blir utskrifter som borde vara lika helt olika. Det är lite kaos faktiskt. Men positivt är att jag får papper från Stora Enso.

Skulle ha träffat Jocke, Sara och Robert för öl och hamburgare på kvällen men det blev inställt, vilket nog var tur eftersom jag har så mycket att göra. Det gjorde att jag hann med att göra en annons åt SällskapsResor, plus lite mera exjobb. Och ännu mer finns kvar att göra innan jag får sluta för ikväll. Känns skitjobbigt för jag är, hör och häpna, helt sjukt trött.

Dagens ord: "Nostalgi är inget annat än dåligt minne för tråkiga händelser och gott minne för glada" - Wolfgang Grune

Inga kommentarer: