onsdag, april 26, 2006

Printing

Började dagen med löpträning i skogen. Naturliga intervaller med tempoökning i uppförsbackarna. Sjukt jävla jobbigt. Usch.

Ingen blir väl förvånad längre när jag säger att jag är stressad. Det var samma sak imorse. Promenerade till skolan och var där vid 9-tiden. Printade ut 90 prover innan jag gick till Fältöversten och åt lunch och shoppade lite med Mummy. Det blev en välbehövlig paus på två timmar. Fortsatte printandet efter lunchen. Hittade både en nice printer och en nice kille i källaren på STFI. Bad den senare om hjälp med den första och på den vägen var det... Jäkligt trevlig kille helt enkelt. Sweet. Han doktorerar om någonting med pappersfiber. Minns inte exakt vad, men det var något ganska osexigt som han just fått patent på.

Hade telefonmöte med mina handledare på eftermiddagen och försökte strukturera upp allt inför den kommande studien så gott det gick. Eftersom jag åker imorgon måste det mesta vara klart redan nu, så att det bara är att köra på tisdag. Måste jobba lite mer ikväll, men för övrigt känns det rätt bra. Speciellt att de "svåra" proverna är klara.

Var sedan på Kentors ölprovning i ESCapen. Var visst 4:e året i rad för mig, så jag fick diplom, t-shirt och två schyssta glas. Tack Kentor. Tyvärr smakade ölen vi provade skit. Temat var amerikansk öl och den godaste var Budweiser (jag blev mobbad) och den gav jag betyg 2. Övriga var odrickbara.

Promenerade hem sen, och här är jag nu.

Dagens väder: Lovande!

Inga kommentarer: