måndag, april 10, 2006

Inte direkt häpnadsväckande

Galet trött i morse. Drömde att jag dödade massa människor och sen träffade jag Sara och hon hade också dödat flera stycken. Det var kaos. Världen hade en kris. Klart man blir trött då.

Problemet med perceptionsstudien i exjobbet är löst nu iaf. Får ett ljusskåp nedskickat till mig från Ö-vik så jag kan hålla studien hemma. Tydligen hade det blivit ett jävla rabalder för att jag hade kommit och velat vara i det riktiga perceptionslabbet. "Flexibilitet är inte nyckelordet på det här stället..." som min hyfsat upprörda handledare sa när vi diskuterade saken.

Ut och sprang på eftermiddagen. Det har sina fördelar jämfört med att springa på morgonen, men frågan är om det inte alltid är mer positivt att få det gjort tidigt. Det var riktigt motigt att komma iväg idag, men sen gick det ändå ganska bra. Sprang naturliga intervaller i drygt 30 min och avslutade med 15 min i väldigt lugnt tempo. Känner att jag behöver sänka farten lite och bli kompis med löpningen igen om det här ska gå vägen. Efter i fredags är vi allt annat än vänner...

Korvstroganoff på menyn ikväll. Det var inte igår jag åt det minsann. För att vara en i grunden anmärkningsvärt tråkig maträtt så känner jag mig faktiskt lite oväntat inspirerad att laga den.


Dagens ord: "Vi ska använda det förflutna som en språngbräda, inte som en soffa." - Harold Macmillian

Inga kommentarer: