måndag, april 17, 2006

Så trött

Jag är finnig och ful. Det är påskens fel. Fan.

Har jobbat på Planty hela dagen idag. Det var inte roligt, men iaf överkomligt. Skulle ha sprungit innan jag började jobba imorse, men Junbergers inflyttningskalas igår satte stopp för det, trots att jag bara gjorde en blixtvisit där. Att förkröka på tom mage är kanske inte det mest intelligenta man kan göra. Men jag hade iaf kul.

Hur som helst så gjorde det att jag fick springa efter jobbet idag istället. Jag är så fett nöjd med att jag kom iväg, för jag hade ingen lust alls och jag hade ångest över det hela dagen. Dessutom började det regna precis när jag skulle sticka ut. Men det gick faktiskt bättre än väntat. Sprang i 40 min där 20 min bestod av naturliga intervaller. Hittade ett skönt tempo (för lågt) som jag höll mig till. Och sen var det iaf gjort.

Orkade inte laga någon riktig middag men jag bakade mig en dinkelscone. Och drack över 1 liter te, men jag är fortfarande törstig. Har suttit och gjort en annons åt StockholmsBuss halva kvällen och trots att den inte är klar är jag ganska nöjd med resultatet så här långt. Speciellt med tanke på omständigheterna.

Nu ska jag sova. Känner mig sjukt sliten och jag har en galet stressig dag imorgon.

Dagens ord: "Om du inte kan styra din tid kan du inte styra något alls" - Claus Möller

Inga kommentarer: