lördag, april 11, 2015

En nästan rolig cykling


Idag var jag ute och cyklade med Jonas och min nya kompis Linda. Eftersom Linda är det mest populära namnet i min vänkrets så kommer jag kalla henne Kelpie-Linda. Hon har också en kelpie, Mist, och likt andra träffas för att diskutera hur man får ihop barn och träning, så hittade vi varandra för att kunna prata om hur man kombinerar en så aktiv hund som en kelpie med triathlonträning. Och förstås träna ihop. Linda ska köra en HIM i Vansbro.

Jag vill inte säga att det var jättekul att cykla. Men jag kan sträcka mig till att säga att det var lite kul. Det var lagom långt (35 km inkl. fika), bitvis väldigt fina vägar, sol och tydligen vindstilla (jag tyckte det var motvind men Jonas och K-Linda sa att det var fartvind). Vi cyklade snabbt så in i helvete. Folk stannade upp på gatorna och undrade vad som hände när vi zoomade förbi. De såg oss aldrig ens. 25.4 km/h i snitt. Akta.

Har äntligen köpt mig en tridräkt inför Mallorca och provade den under rundan. Är jättenöjd! Blev en 2xu kompressionsdräkt, men den är nog lite för stor för att ge någon vidare kompressionseffekt. Om detta bryr jag mig föga, för den satt ytterst bekvämt. Skönt att kunna provträna i den så att jag inte bjuds på några överraskningar på tävlingen på Mallis.

Inga kommentarer: