måndag, maj 02, 2016

Dag 7 - ändlös simning och skön yoga


Eftersom det var en sådan succé igår med morgonpromenad längs stranden pur allena så gjorde jag om samma sak imorse. Satt länge på ute på piren. Många tankar att bearbeta.



På förmiddagen kunde jag äntligen byta några ord med Simfröken, och det kändes oväntat jätteskönt. Det är okänd mark för mig med så här många pass, massiva veckodistanser och obekanta instruktörer på kanten som pratar en helt ny dialekt i simningen, och att få stämma av och dela med mig till Hasse, min boj i bukten, kändes väldigt bra även fast det blev kort om tid.

Fick också en timme vid relaxpoolen innan det var dags för dagens simpass. Förstod redan innan att det skulle ta lång tid att genomföra eftersom det bestod av miljarder små korta distanser. Solen stekte och min rygg är förmodligen bortom all räddning nu, med märken från baddräkten inbrända för alltid. Simningen gick okej, men det var drygt på slutet. Harvade fram och tillbaka i nästan två timmar.



Gjorde ett kort men tappert försök att korrigera solbrännan efteråt, och övervägde till och med att skolka från yogan med Marika. Är glad att jag inte gjorde det. Det var ett jätteskönt pass där kroppen kändes mjuk och medgörlig. Älskar att scanna mig själv på det här sättet, hitta var jag är stel, stretcha ut och sjunka ner i utmanande positioner. Marika är dessutom helt suverän som instruktör.


Avslutade dagen med middag på Boy och öl på balkongen hos Lim och Roger Ström - min dröm.

Morgondagens planer:

07:00 Simning, teknik
10:00 Löpning, distans
14:00 Simning, intervaller
17:00 Yoga (lovar inget)

Inga kommentarer: