måndag, maj 23, 2016

Lattjolajbanshelg

Jag har haft HF den här helgen. Hundfritt. Det kändes nästan lite syndigt att lämna bort Tratten för att jag skulle svira runt mellan olika lattjolajbansaktiviteter på hemmaplan, men hon gillar att vara med morsan så det var väl okej. De leker med boll och delar på mandelkubb, kanske världens mest värdelösa bakverk, till fikat.

Min lördag inleddes med yoga. Sen kutade jag fem kilometer. Alltså, det gick fort, men jag försökte inte springa fort. Rätt coolt. Stannade halvvägs och gjorde löpskolningsövningar som hade fått Sommarkatten att spinna av stolthet.


Sen blev det lunch på stan. Fika på stan. Och Gröna Lund med femkamp för att fira att Ola nyligen fyllt 30. Eller var det 40? Jag vet inte. Anyway så kom jag på pallplats. Bronsmedalj. Viktigt.

Avslutade kvällen med middag på The Burgundy och var hemma till 21. Hur många år sa jag att han fyllde nu igen?



Igår eftermiddag drog jag till Hellasgården för ow-träning med Team Snabbare. Det var lite after kollo-känsla, med många bekanta ansikten. Kul!

Under söndagen var jag inte helt 100. Inte bakis men lite risig. Jag kunde i alla fall göra min yoga och jag kunde simma, men jag tog det lugnt.

Jag gillar Källtorpssjön. Det är mörkt och grumligt (doh?!) men inga dödssnaror som hotar att dra ner en i djupet, som det finns i Rösjön. Temperaturen i vattnet var enligt uppgift 13 grader och jag fick äntligen prova min nya neoprentröja. Så jävla nöjd. Svinskön!

Och efteråt fick jag bulle. Bäst!

Inga kommentarer: