torsdag, maj 26, 2016

Långsam simning och ölkväll med simpisar


Intervallerna igår gick ju faktiskt inte så där jättebra. Jag kämpade, det gjorde jag, men de första 6x150 gick långsammare, och långsammaare, och lååångsaaammareeee. Hade hoppats kunna lägga dem på 2:30, men första gick på 2:34 och sen sjönk det ända ner till 2:43 på sista, trots att jag verkligen försökte ta i. Fanns inget att hämta.

Det blev dock lite bättre med paddlar och dolme. Blev så fruktansvärt löjligt glad när jag insåg att det inte var 3x(6x150) jag skulle simma, utan 6x150, 4x150 och 2x150. Orimligt lättad. De sista två med fenor gick till och med riktigt bra, 2:04 och 2:00.

På kvällen träffade jag simpisarna och käkade pizza, innan vi gick hem till Simfröken allihop. För några veckor sedan gav Hasse oss en lagkappsutmaning, och om vi tillsammans kom under en viss tid skulle han bjuda på öl. Tror inte han trodde vi skulle klara det, men det gjorde vi, och igår fick vi vår belöning.

Det var jättetrevligt. Många av oss har simmat ihop i flera år nu, och känner varandra men ändå inte. Att umgås privat på det här sättet kändes värdefullt och vi fick veta massor av roliga saker om varandra.

Tror ljudnivån var ganska hög för när jag kom hem ringde det i öronen och idag är jag lite hes.

Inga kommentarer: